آزمون محدودیت میکروبی (MLT)، تعداد کل موجودات هوازی و تعداد کل مخمر و کپک ها را در یک محصول تعیین می کند. این دوره آموزشی به شما کمک میکند تا با اصول اساسی این آزمون آشنا شده و به شما اجازه میدهد از این تکنیک در آزمایشگاه میکروبیولوژی بهره مند شوید.
موضوعات قابل پوشش در این دوره شامل موارد زیر است:
1- نحوه آشنایی با ساخت انواع محیط کشت های جامد و مایع
2- نحوه آماده سازی تجهیزات آزمون محدودیت میکروبی
3- نحوه محلول سازی و آماده سازی انواع نمونه ها جهت آزمون محدودیت میکروبی
4- نحوه انجام آزمون محدودیت میکروبی
5- نحوه ثبت مستندات مروبط به آزمون محدودیت میکروبی
پس از پایان این دوره، شما قادر خواهید بود:
– اصول کلی و روشهای عملی آزمون محدودیت میکروبی (MLT) را به طور کامل فهمیده و درک کنید.
– با انتخاب روش مناسب قادر به انجام آزمون و تجزیه و تحلیل پاسخ های به دست آمده با استفاده از این تکنیک شوید.
– آلودگی های احتمالی به دست آمده از آزمون محدودیت میکروبی (MLT) را به درستی تفسیر و تحلیل کنید.
– مهارتهای الزم برای کنترل کیفیت و اطمینان از صحت نتایج حاصل از آزمون محدودیت میکروبی (MLT) را پیدا کنید.
– توانایی انتخاب و استفاده از روشهای مناسب آزمون محدودیت میکروبی (MLT) برای کاربردهای خاص در زمینه های مختلف صنعت و تحقیقات را داشته باشید.
با این دوره آموزشی، مسیری سریع و موثر برای یادگیری و مسلط شدن بر روی اصول و کاربردهای عملی آزمون محدودیت میکروبی (MLT) فراهم خواهید شد.